Contact
LADY FLEUR WINT TWEE TOPPRIJZEN VOOR SUPERJACHTEN

We weten dat we iets bijzonders hebben gecreëerd met de X-treme 105 Lady Fleur, maar haar inschrijven voor een van de top superjachtprijzen was een nieuwe stap voor onze werf. Zouden we misschien een van de gewaardeerde BOAT Design & Innovation Awards kunnen winnen in Italië op 8 februari? Het antwoord was 'ja dat kunnen we'... En 'ja dat kunnen we', want Lady Fleur werd het enige superjacht dat niet één maar twee van de beroemde Neptunus trofeeën won!

MEER INFO >

How we make dreams come true

A visit to our shipyardWaarom X-treme

X-treme jachten vakmanschap

Vakmanschap

Holterman Shipyard is al meer dan 50 jaar een begrip in het exclusieve segment van de jachtwereld met als vestiging Meppel. De jachtwerf heeft kwaliteit en exclusiviteit voorop staan en wil dit met de X-Treme lijn nog een meer naar buiten brengen.

Extreme capaciteiten

De X-treme yachts zijn een klasse apart, ze worden niet bepaald door lengte maar door hun extreme capaciteiten. De jachten zijn zoal voorzien van de nieuwste innovaties, krachtig vermogen en luxueuze interieurs.

Uniek

Elk jacht is uniek en van hoge kwaliteit, bijna alles wordt “in house” met precisie en de hoogst mogelijk vakmanschap gemaakt. De jachten worden volledig samen met de klant ontworpen, wat voor de ultieme ‘custom build journey’ zorgt.

Inschrijven nieuwsbrief